Подбор на персонал

Хюмън Адвайзър е дъщерно дружество , което се специализира в управлението на човешките ресурси. Компанията притежава лиценз за извършване на посредническа дейност 2099/2016 като предоставя услуги на територията на Република България и други държави.

Ние работим единствено в области където имаме опит знания, експертиза и контакти с работодатели на всички нива от бизнес йерархията на банки, застрахователи, инвестиционни посредници, управляващи дружества, форекс брокери и инвестиционни компании.

Ако вие притежавате квалификация, опит и желаете промяна във вашето кариерно развитие в някоя от областите където ние сме активни, ние ще ви консултиране, насочим и посредничим по пътя на реализацията

Кандидатстване

Вашето CV и мотивационно писмо ще бъдат прегледано от нас и ще се свържем при възможност

За компании

Вие имате вакантни мениджмънт позиции, профилирани специалисти или стажантски програми , тоHuman Advisor ще организира конфиденциални преговори, кампании и интервюта по зададени от вас критерии и специфики, така че вашият бизнес привлече възможно най-подходящият кандидат.

Наемане на песонал

В случай , че имате необходимост от организиране на кампания по наемане на персонал, привличане на мениджър или консултации относно щатното разписание на вашата компания, нашият екип ще се погрижи за правилните решения